Uutiset

Mika Kalliolla lupaava testipäivä Thaimaassa (moottoriurheilu.tv)

Mika Kallion viralliset MotoGP-testit Thaimaassa Buriramin radalla alkoivat eilen ikävissä merkeissä, kun mies joutui rajun kaatumisen myötä sairaalavisiitille. Kallio pääsi kuitenkin jatkamaan testejä tänään lauantaina, ja testipäivä loi positiivisia odotuksia tulevaan.

eMOTORSPORTS info

eMotorsports autourheilu ja SM-sarja 2018

eSports on peliteknologiaan perustuvan urheilun yleistermi. Eri tyyppiset eSports lajit ovat yksi maailman nopeammin kasvavista kilpaurheilun muodoista.

eMotorsports = virtuaalinen autourheilu, on yksi eSportsin lajeista ja tällä on myös SM-sarjan arvo.

Erittäin monipuolista ja edullista sekä yksi luontoystävällisimmistä moottoriurheilun muodoista. Muita lajille ominaisia termejä on esim. sim-racing ja simulaattorikilpaileminen.

eMotorsports on kaikkea harrastamisesta ammattitason kilpailemiseen sekä virkistävästä hauskanpidosta aina hyötyliikuntaan saakka. 

eMotorsportsin harrastaminen ja kilpaileminen on mahdollista sekä verkossa järjestettävinä nettikisoina sekä erikseen järjestetyissä LIVE -kisatapahtumissa ja eMotorsports keskuksissa.

Alkuun pääsee hankkimalla ASSETTO CORSA -pelin (hinta n. 11-28€).

SM-sarjan 2018 kilpailut ajetaan ASSETTO CORSA –pelillä.

NÄIN PÄÄSET LAJIIN MUKAAN linkki

Ratti/poljin –peliohjain on pakollinen ja näitä löytyy marketeista sekä vaativampaan makuun nettikaupoista ja erikoisliikkeistä. Perusnettiliittymä tarvitaan myös.

PC-tietokoneen ei tarvitse olla supertehokas jotta alkuun pääsee, toki kokemus on miellyttävämpi jos koneessasi on kunnolla potkua.

SM-tasolla tarvitaan myös web-kamera tunnistautumista varten joten myös tähän on syytä varautua. Mikäli tunnistautumiseen käytetään Skypeä, voi kamera olla vaikka puhelimessa.

 

Tutustuminen

eMotorsports lajiin voi tutustua esim. ilmaisella LIVE FOR SPEED –pelin demo:lla.

Tällä pelillä ajettiin kauden 2016 ja 2017 SM-sarjat.

KILPASARJAT


Valikkokuvat_Palkinnot (Valikkokuvat_Palkinnot.jpg)

Circuit eMotorsports ja IeMA ylläpitävät SM-sarjaa Assetto Corsa pelillä. Harrastekilpailuita voi ajaa myös ilmaisella Live For Speed -pelialustalla. eMotorsports SM -sarja on AKK:n  virallinen arvosarja.

LIVE STREAM  JA VIDEOT


Valikkokuvat_Stream (Valikkokuvat_Stream.jpg)

 

LIVE kilpailulähetykset, tallenteet, haastattelut ja tutoriaalit löydät täältä 

 

 

AJOVARAUSkalenteri


Valikkokuvat_Ajovaraus (Valikkokuvat_Ajovaraus.jpg)Varaa itsellesi ja kevereillesi hauskaa ajanvietettä. Ajovuoro 17€/30min. 

KLIKKAA JA TILAA HETI

TAPAHTUMAPALVELUT


Valikkokuvat_Tapahtumat (Valikkokuvat_Tapahtumat.jpg)Circuitilla voit järjestää ikimuistoisen yritystapahtuman. Tutustu valmiisiin paketteihimme jotka sopivat erinomaisesti myös naisille. 

 

IEMA ja AKK

International eMotorsports Association (IeMA)

IeMA on virtuaalisen autourheilun voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys jonka tavoitteena kehittää virtuaalisen autourheilun toimintaa ja toimia jäseniensä etujärjestönä.

Yhdistys vastaa yhdessä SM-sarjan promoottorin, Circuit eMotorsports:n kanssa kilpailutoiminnan järjestämisestä Suomessa ja NEZ-tasolla.

Seuran toiminnan kautta lajiin sisään pääseminen on helppoa ja apua laitteisiin, harjoitteluun ja kilpailemiseen löytyy varmasti. 

IeMA on AKK:n jäsenseura. Kilpaileminen sekä osallistuminen kilpailuiden järjestämiseen on mahdollista ilmoittautumalla tästä linkistä 11.4.2016 lähtien.

IeMA:n jäsenet sekä muut AKK:n  jäsenseurat saavat -20% alennusta Circuit eMotorsports Centerin -palveluista sekä ajoajasta. 

AKK-Motorsport ry (AKK)

Autourheilun kansallinen lajiliitto, jonka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on Kansainvälisen Autoliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa.

AKK:n tarkoituksena on johtaa ja valvoa Suomen autourheilua, edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa sekä osallistua liikenneturvallisuuden kehittämiseen ja liikennekasvatukseen autourheilun avulla. Linkki AKK:n sivuille

ARVOSTELUT

venuu.fi

facebook

MYYNTI

ma-pe klo 9.00-17.00

050 5853568

info(at)circuit.fi

Sijainti

Shop