Uutiset

Lauantain tuloskoonti 18.8.2018 (moottoriurheilu.tv)

Katso tästä suosikkilajisi tai -kuljettajasi tulokset lauantailta:

emotorsports SM18 -sarja

Kotimainen virtuaalisen moottoriurheilun kilpasarjan kolmas kausi on käynnissä.

Assetto Corsa pelialustalla kilpailtavassa sarjassa mestaruudesta ja 25.000€ palkintorahoista taistellaan kymmenellä ympärimaailmaa sijaitsevalla kilparadalla.

 

Katso viimeisin kilpailulähetys

  

kuljettajien_sarjatilanne_top5 (kuljettajien_sarjatilanne_top5.png)

 KATSO KOKO PISTETILANNE

 

Tiimien_sarjatilanne_top5 (Tiimien_sarjatilanne_top5.png)

 KATSO KOKO PISTETILANNE

tiimit & kuljettajat


barca kuva7 BW 500 events (barca kuva7 BW 500 events (2).png)Kauden 2018 SM-Sarjan kuljettajat ja tallit.

kalenteri & tulokset


barca kuva2 BW 500 (barca kuva2 BW 500.png)Kauden 2018 kilpailukalenteri sekä kilpailuiden tulokset. 

kilpasarjat


Valikkokuvat_Palkinnot (Valikkokuvat_Palkinnot.jpg)Circuit eMotorsports ja IeMA ylläpitävät SM-sarjaa Assetto Corsa pelillä. eMotorsports SM -sarja on AKK:n  virallinen arvosarja.

live stream ja videot


Valikkokuvat_Stream (Valikkokuvat_Stream.jpg)

LIVE kilpailulähetykset, tallenteet, haastattelut ja tutoriaalit löydät täältä  

 

 

AJOVARAUSKALENTERI


barca kuva8 BW 500 kalenteri (barca kuva8 BW 500 kalenteri.png)Varaa itsellesi ja kevereillesi hauskaa ajanvietettä. Ajovuoro 17€/30min. 

KLIKKAA JA TILAA HETI

TAPAHTUMAPALVELUT


barca kuva7 BW 500 events (barca kuva7 BW 500 events.png)Circuitilla voit järjestää ikimuistoisen yritystapahtuman. Tutustu valmiisiin paketteihimme jotka sopivat erinomaisesti myös naisille. 

 

IEMA ja AKK

International eMotorsports Association (IeMA)

IeMA on virtuaalisen autourheilun voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys jonka tavoitteena kehittää virtuaalisen autourheilun toimintaa ja toimia jäseniensä etujärjestönä.

Yhdistys vastaa yhdessä SM-sarjan promoottorin, Circuit eMotorsports:n kanssa kilpailutoiminnan järjestämisestä Suomessa ja NEZ-tasolla.

Seuran toiminnan kautta lajiin sisään pääseminen on helppoa ja apua laitteisiin, harjoitteluun ja kilpailemiseen löytyy varmasti. 

IeMA on AKK:n jäsenseura. Kilpaileminen sekä osallistuminen kilpailuiden järjestämiseen on mahdollista ilmoittautumalla tästä linkistä 11.4.2016 lähtien.

IeMA:n jäsenet sekä muut AKK:n  jäsenseurat saavat -20% alennusta Circuit eMotorsports Centerin -palveluista sekä ajoajasta. 

AKK-Motorsport ry (AKK)

Autourheilun kansallinen lajiliitto, jonka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on Kansainvälisen Autoliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa.

AKK:n tarkoituksena on johtaa ja valvoa Suomen autourheilua, edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa sekä osallistua liikenneturvallisuuden kehittämiseen ja liikennekasvatukseen autourheilun avulla. Linkki AKK:n sivuille

ARVOSTELUT

venuu.fi

facebook

MYYNTI

ma-pe klo 9.00-17.00

050 5853568

info(at)circuit.fi

Sijainti

Shop